YRITYSINFO

Tarjoamme tasokkaita mainostekstiilejä ja erilaisia merkkauspalveluita yrityksille ja yhteisöille. Edustamamme tuotteet on suunniteltu profiilin luomiseen, valikoimaa riittää edullisista perustuotteista vaativimpiin edustusasuihin. Kerro meille minkälaisen tuotteen haluat, autamme toteuttamisessa sekä suunnittelussa.

Tarjoamme myös yksityishenkilöille ja pienille yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden pieniin tilauksiin kohtuulliseen hintaan yksittäisistä kappaleista lähtien. Merkkaamme myös asiakkaan omat tuotteet.

Päätoimialamme on tekstiilipaino, toimitamme myös mainostuotteet mm. putkihuivit, avaimenperät, kaulanauhat, pinssit, rannekkeet, juomapullot, heijastimet, matkapuhelintuotteet ym. Myös esim. nimineulat, narikkalaput, kaiverretut tai painetut kyltit, muotoonleikatut ja painetut tarrat, banderollit, mainoskyltit, suurkokotulosteet sekä liikelahjat ja monenlaiset muut eri painotyöt ja tuotteet. Merkkaamme tuotteet itse omissa toimitiloissamme. Teemme myös alihankintaa jälleenmyyjille.

Pitkällä ja monipuolisella kokemuksella.

MERKKAUSTAVAT

Merkkaustekniikka valitaan asiakkaan tarpeen mukaan, käytettävissä on esim. silkkipainatus, nukkapainatus, flexpainatus, sublimaatiopainatus, brodeeraus, tampopainatus, laserkaiverrus, digitaalinen tulostus sekä sokkopainatus, Eri menetelmiä on myös mahdollista yhdistellä keskenään. Käytämme ftalaattivapaita painovärejä.

TUOTTEET

Kauttamme saat edullisesti tunnetut ja vähemmän tunnetut merkkitekstiilit. Mahdollista myös tuotteet omalla niskalapulla/ vetoketjunvetimellä ym.  Pelipaidat, verkkarit, pipot, lippikset, t-paidat, hupparit, työvaatteet, pikeet,  kauluspaidat, fleecet, colleget, takit, laukut jne.. Kaikki merkattuna omalla logollanne. Painamme/kaiverramme myös tarrat, kilvet, opasteet jne. HUOM! saatavilla mtös kotimaassa valmistettuja T-paitoja normaali- ja erivärisellä hiha- ja kaulusresorilla itse valituilla väreillä.

ORGAANISET / EKOLOGISET TUOTTEET

Meiltä löytyy myös laaja valikoima orgaanisia / reilun kaupan tekstiilituotteita mm. Neutral, Mantis, Pure Waste, Cottover jne.

TUOTEMERKIT

Tuotemerkkejämme ovat esim. Fruit of The Loom, Tee Jays, Quadra, Spiro, Joma Sport, Craft, Pro Job, Yoko, Westford Mill, Beechfield,       
B&C collection, Gildan, Stedman Classic, Russell Collection, SG, Result, Roly, FlexFit, Bella + Canvas, Anvil, Bagbase, Kustom Kit, Karlowsky, Regatta, Printer, Slazenger, Stormtech, Gildan Hammer, Shugon, Helly Hansen, Bargear, Clayton & Ford, PureWaste, Cottover, Neutral,        Petrol, Grizzly, Harvest, Clique, Atlantis, Bockmann, L.Brador, Fristads, Toni Lee, Herock, Sagaform, Formula Racing, Dickies, Urban Classics, James & Nicholson, Earthpositive, Neutral, Mantis, Knightbridge London, McAllister, FDM, Portwest, Cerva jne.

MITEN TILAAN TUOTTEEN

Täytä yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia osoitteella info@mainostuote.com  Lähetämme vastauksen vuorokauden kuluessa. 

TOIMITUSEHDOT

Tilaukseen lisätään rahtikulut esim. matkahuollon tai postin hinnaston mukaisesti, suuremmissa tilauksissa rahti sisältyy hintaan.   
Toimitusaika aineiston hyväksymisestä ja tilausvahvistuksesta 1-2 viikkoa, jotkut tuotteet 3-4 viikkoa. 

Myös pikatoimitukset mahdollisia. Tarvittaessa jopa vuorokauden sisällä.

 

Merkkaamamme tuotteet ovat kelvanneet mm. seuraaville yrityksille ja yhteisöille:

- HPK Hämeenlinna     - KalPa Kuopio     - Popgram Oy

- Suomen Nyrkkeilyliitto     - Finavia Oyj    - Kone Industrial

- Suomen Jääkiekkoliitto     - Fysioline Oy     - Servisair Finland

- Aviator airport services Finland     - DNA Oyj     - KuPS Kuopio     

-Pohjola-yhtiöt     - Messukeskus     - Kiipulasäätiö      

- Omnia     - Swissport Finland     - Hämeenlinnan kaupunki

- Professori Nordstömin Plastiikkakirurginen Sairaala     - JHL     - SDP

- Tume-Agri Oy     - Vanajanlinna Group     - Japan Airlines

- Ruskon Betoni     -Verisure Oy     - Pintaväri Oy     

- Vitabalans Oy     - Rantasipi Aulanko     - Intersport

- Kesport     - Huhtamäki Oyj     - Kivikylän kotipalvaamo     

- LASB Salibandy     - Suomen Musiikki Oy     - Suomen Motoristit ry.

- Finn-Korkki     - Steelers Hämeenlinna     - FC Hämeenlinna

- OPS Oulu     - HJS Hämeenlinna     - Heimon kala Oy     

- Netrauta.fi     - Aina Group     - Sinebrychoff     

- The Pirates UK     - Honda Riders of Finland ry.     - Hyri

- Tackla     - HAMK     - Koulutuskeskus Tavastia

- Parolan Panssariprikaati     - Total Palvelut     - HJK Helsinki

- RTV-Yhtymä     - SF Caravan     - KriTS


Sekä lukemattomalle määrälle muita, yrityksistä yhdistyksiin ja yhtyeistä yksityisiin ihmisiin.


   

 
 
 
 
Posti
Puhelu